LOADING CLOSE

Történetünk

2011 óta foglalkozunk elektromos kerékpárokkal. Évről évre egyre több modellel bővítjük a palettánkat, hogy minden vevői igényt kielégítsünk. A ZTECH Magyarország piacvezető márkájává nőtte ki magát, köszönhetően a stabil minőségnek és vevőbarát árainknak. Európai viszonylatban is jelentős eredményeink vannak a ZTECH márkanévvel.

1
országban vagyunk jelen
1+
modell szerepel kínálatunkban

Több ezer darabos raktárkészlettel állunk rendelkezésre az év minden szakában. Büszkék vagyunk rá, hogy munkánkkal egy környezettudatos, természetbarát jövő kialakulását támogatjuk.

Miért válaszd a Ztech termékeit?

Környezetkímélő
Ha te is óvni akarod a környezetet itt a remek megoldás egy elektromos motor segítségével.
30-60km egy töltéssel
Termékeink hatótávólságai 30-60 kilométer között mozognak típustól függően. Ez átlagosan azaz út amelyet nap mint nap megteszünk a munkahelyünk felé, miért ne gazdaságosan és környezettudatosan tegyük ezt? Beérve a munkahelyünkre 4-6 óra alatt ismét feltölthetjük akkumulátorainkat, így ismét teljes kapacitással indulhatunk haza.
Elektromos rásegítés
Az elektromos rásegítés nem vesz el a sportolás élményéből. Olyan helyeket fedezhetünk fel, ahova eddig saját erőből nehezen jutottunk volna el.
Minden igényt kielégít
Legyen szó városi környezetről vagy nehéz terepről, biztosan talál a kínálatunkban a célnak megfelelő kerékpárt.
Széles termékpaletta
Széles termékpalettánk minden vevői szükségletet kielégít, ha esetleg családról van szó akkor a felnőtteknek tökéletesek a Ztech robogói, bringái, a gyerekek számára pedig tökéletes kikapcsolódást biztosítanak a kisebb rollerek is.
Kis szervízigény
Egy elektromos motorkerékpár szervíz igénye minimális egy hagyományos robbanómotoros társához képest.

Raktárunk

Több ezer darabos raktárkészlettel állunk rendelkezésre az év minden szakában.